Ideakeidas Oy

Matkapuhelin:
050 550 4658,
040 965 6359

Faksi:
(09) 329 69630

Toimiala:
Mainos- ja liikelahjat
Osoite:
Valimotie 17-19
00380, Helsinki
etsi kartalta >>
Internet:
www.ideakeidas.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Ideakeidas Oy perustettiin vuonna 2004 tarjoamaan asiakkailleen luotettavaa, helppoa ja idearikasta lahjapalvelua erilaisilta palvelusektoreilta. Vuonna 2005 tarjonta laajeni sisällöntuottajien välittäämiseen yritysten tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Vuoden 2006 syksystä alkaen Ideakeitaan lahjakorttien edustusta on useilla liikelahjayrityksillä sekä muutamilla verkkokaupoilla. Lähivuosien tavoitteena on laajentaa palvelutarjontaa sekä tarjota palveluita pääkaupunkiseudun lisäksi myös muissa kaupungeissa.

Ideakeidas Oy on tarkoin valinnut jokaisen mukana olevan palveluyrittäjän, jotta Sinä voit luottavaisin mielin antaa Ideakeitaan lahjakortin työntekijöillesi, asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi ja muille sidosryhmillesi sekä ystävillesi. Kaikki Ideakeitaan yrittäjät ovat alansa ammattilaisia sekä erinomaisia palveluosaajia.

Ideakeidas arvostaa villejä visioita, hyvän olon ja auttamisen jakamista, vihreyttä ja vehreyttä sekä haluaa osaltaan vaikuttaa kotimaisen työn, näiden upeiden palveluyrittäjien ammattitaidon arvostuksen nousuun.
 

Hakusanat:
Mainos- ja liikelahjat


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2024