N-E Steelpainting Oy Ltd

Matkapuhelin:
044 770 0077,
050 384 9212

Faksi:
(06) 724 4077

Toimiala:
Teollisuusmaaleja / Hiekkapuhallukset / Jauhemaalaukset
Osoite:
Vaunusepäntie 12
68660, Pietarsaari
etsi kartalta >>
Internet:
www.steelpainting.eu
Sähköposti:

Lisätietoja:

N-E Steelpainting on Pietarsaaressa, Oravaisissa ja Kolpissa sijaitseva yritys, joka tarjoaa raskaan kaluston, kuten rekka-autojen ja kaivinkoneiden maalauspalveluja. Yritys maalaa myös metallirakenteita ja mm. perävaunuja.

Asiakaskuntamme muodostuu sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Virossa. Tällä hetkellä meillä on neljä työntekijää, joiden lisäksi palkkaamme ammattitaitoista henkilökuntaa koko ajan.

Asiantuntemus on laadun edellytys. Meille laatu merkitsee sitä, että pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja varmistamme, että työ on tehty oikealla tavalla tyydyttääkseen asiakkaidemme tarpeita.

Laadun ylläpitämiseksi pidämme työntekijöidemme osaamista erittäin tärkeänä ja työllistämme vain alansa parhaita ammattilaisia. Sama koskee myös tavarantoimittajiamme.


Hakusanat:
Teollisuusmaalaus, raskaan kaluston maalaus, metallikonstruktio maalaus, korkeapainemaalaus, jauhemaalaus, hiekkapuhallus, vesihiekkapuhallus, julkisivumaalaus, peltikattojen maalaus, työkoneiden maalaus


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2024