I & I Solutions Oy

Puhelin:
(010) 408 4300,
(010) 408 4310

Faksi:
(010) 408 4319

Toimiala:
ATK-konsultointi / ATK-palvelut
Osoite:
Marttilankatu 5, III krs.
38200, Vammala
etsi kartalta >>
Internet:
www.i-isolutions.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

&i Solutions Oy on vuonna 2001 perustettu it-alan yritys. Omistajat ovat toimineet alan asiantuntijatehtävissä jo useita vuosia ennen yrityksen perustamista. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Pirkanmaalla Vammalan kaupungissa. Koulutustoiminta tapahtuu pääasiassa Tampereen toimipisteessä.

Perusajatuksena on palvella yrityksiä heidän it-toiminnoissaan, jolloin yritys pääsee keskittymään omaan ydinosaamiseensa. i&i Solutions Oy on pienenä yrityksenä sopiva valinta pk-sektorin yrityksille. Suurten it-talojen ratkaisut ovat usein liian monimutkaisia ja kalliita pienyrityksille.

Palveluvalikoimamme sisältää tärkeimmät yrityksen tarvitsemat palvelut, kuten koulutuksen, konsultoinnin, mikrotuen/ylläpidon, sovelluskehityksen ja laitemyynnin. Yrityksenne saa aina asiantuntevaa palvelua, sillä kehitämme itseämme jatkuvasti erilaisilla koulutusohjelmilla. Tunnustuksena asiantuntemuksesta ovat muun muassa Microsoftin ja HP:n sertifikaatit.

Lisäksi meillä on kattava yhteistyökumppani- ja alihankkijaverkosto, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisia ja laadukkaita palveluita.

Hakusanat:
ATK-konsultointi, ATK-palvelut


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2024